info@bsdewereldburger.nl 020 613 84 82
Ken ons beter

Ons Profiel

Basisschool De Wereldburger is een jonge en ambitieuze school bij u in de buurt waar kwaliteit voorop staat. In ieder kind schuilt namelijk een talent dat onder de juiste omstandigheden tot bloei kan komen.

De school onderscheidt zich door ‘Wereldburgerschap’ hoog in het vaandel te hebben staan en wil de leerlingen opvoeden tot burgers die waar ook ter wereld met respect naar anderen toe kunnen leren, leven en werken.

Wat maakt onze school bijzonder?

• Kleine overzichtelijke groepen
  • Positieve benadering
  • Wereldburgerschap
  • Coöperatief leren (samenwerkend)
  • Engels vanaf groep 3
  • Talentontwikkeling
  • Excellentie
  • Kunst & Cultuur
  • Muziek & Techniek
  • Sport & Bewegen
  • Gezonde school

Bezoek Plannen

Maak een afspraak voor een rondleiding

Heeft U Vragen?

Neem gerust contact met ons op

BEKIJK MEER

Meer informatie over de aanmelding

Ambitie

Ambitie kan je aanleren. De directie en de leerkrachten zijn een rolmodel die laten zien dat je moet streven naar meer en daar ook naar moet handelen. Wij staan bekend om onze ambitie, hoge doelen, oog voor talenten en maatschappelijke betrokkenheid. Wij geloven dat elk kind met de juiste aandacht tot grote hoogte kan gaan reiken.

Daarom is ons motto: Waar uw kinderen tot bloei komen.

Kennismaken met de school

Hebt u interesse in onze school en wilt u uw kind inschrijven? U kunt altijd even langskomen of bellen om een afspraak te maken voor een intakegesprek.