info.dewereldburger@sioz.nl 020 613 84 82

De officiële opening van onze bibliotheek

Goedemiddag allemaal!

Welkom bij de feestelijke opening van de bibliotheek van BS De Wereldburger basisschool. Het is een eer en een genoegen om vandaag bij jullie te zijn en dit bijzondere moment met jullie te delen.

Een bibliotheek is een magische plek waar de wereld zich opent voor jonge geesten. Het is een schatkamer vol verhalen, avonturen en kennis die wacht om ontdekt te worden. Het is een plek waar we de verbeelding voeden, waar we onze horizon verbreden en waar we leren dat er geen grenzen zijn aan wat we kunnen bereiken.

Deze bibliotheek is niet zomaar een verzameling boeken, maar een bron van inspiratie en groei voor alle leerlingen van BS De Wereldburger. Het is een plek waar kinderen kunnen verdwalen in de pagina’s van een spannend verhaal, waar ze kunnen reizen naar verre landen zonder hun stoel te verlaten en waar ze nieuwe werelden kunnen ontdekken door de ogen van de vele personages die in deze boeken tot leven komen.

Ik wil graag een speciaal woord van dank uitspreken aan de ouders, leerkrachten en iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van deze prachtige bibliotheek. Jullie hebben een omgeving gecreëerd waar lezen en leren gestimuleerd worden, en waar kinderen de kans krijgen om hun verbeelding de vrije loop te laten gaan.

Laten we vandaag vieren dat we een plek hebben waar onze kinderen kunnen groeien, leren en ontdekken. Laten we deze bibliotheek vullen met gelach, verwondering en nieuwsgierigheid. Laten we samen de bladzijden omslaan van avonturen die ons voorstellingsvermogen te boven gaan.

Dus, laten we met volle teugen genieten van deze speciale dag en ik wens jullie allemaal veel leesplezier toe. Dank jullie wel!